Total Cover 2in1 Foundation and Concealer – tečni puder / korektor koji vrši potpuno prekrivanje

Jedan od noviteta koje smo predstavili početkom 2018. godine jeste i dugoočekivani tečni puder / korektor koji vrši potpuno prekrivanje sitnih nesavršenosti i distoniranosti na koži.

Dolazi u plastičnom pakiranju koje sadrži 30 ml formule, koja se lako dozira pomoću pumpice. Jednim pritiskom izlazi mala kolicina formule, što uveliko doprinosi trajanju jednog pakiranja.

Već na prvim testovima, bilo nam je jasno da Total Cover uistinu opravdava svoj naziv. Tekstura formule je dosta gusta i kremasta, no unatoč tome, lako se blenda i ne izaziva osjećaj težine na licu.

Jedan sloj bez problema prekriva umjerenu distoniranost kože i sitne nepravilnosti.

Puder ima polumat finiš, zahvaljujuci kome ostavlja nježnu završnicu sa prirodnim sjajem kože.

Formulacija omogućuje cjelodnevno nošenje i ne skida se, te zadržava stabilnost i ravnomjernost i satima nakon nanošenja.

Namijenjen je za sve tipove kože, te ne sadrži paraben niti ulja. Ukoliko imate masnu kožu, kako biste izbjegli eventualno prosijavanje nakon nekoliko sati nošenja, savjetujemo nanošenje matirajućeg primera ispod samog pudera.

Puder dolazi u 20 nijansi, što znači da ćete vrlo lako pronaći nijansu koja će odgovarati baš vama i potpuno se stopiti sa vašim tenom.

BACK TO TOP