Golden Rose d.o.o
Stara cesta 37, Orešje,
Zagreb
Kontakt telefon: +385 99 310 0101


Golden Rose kozmetika je izdržljiva, zdrava i sigurna.

Erkul Cosmetics konstantno napreduje u području kozmetike još od 1983., kada je započela proizvodnja. Razvoj prate neprestana poboljšanja kvalitete, konkurentnosti cijena i odgovornosti u sektoru. Danas Erkul Cosmetics izvozi svoje proizvode u više od 86 zemalja nudeći široku paletu kozmetičkih proizvoda u sklopu Golden Rose, Classics, Miss Selene i Roxanne brendova.

Kontrola kvalitete

Kozmetički propisi su revidirani prema europskom zakonu “Law of Harmonization Code” od 23.05.2005. Erkul Cosmetics ispunjava sve obaveze prema novim propisima. Testovi kontrole kvalitete napravljeni su u našim laboratorijima od strane stručnog tima, modernom opremom i prema međunarodnim standardima.

Naši proizvodi testirani su u europskim laboratorijima, koji su ovlašteni za izdavanje certifikata. Testove su izvodili stručni timovi, a napravljeni su prema standardima koje je odobrila Colipa (The European Cosmetics Association).

Savjesno i odgovorno prema europskim kupcima, sve obveze prema “European Chemical Agency (ECHA)” ispunjene su uz posredovanje “Crod Cambrige” kao dio zakona “REACH Law”.


  • Sva naša kozmetika je prošla dermatološka i mikrobiološka ispitivanja, tako da su naši kupci uvjereni da su njihovi omiljeni kozmetički proizvodi ne samo izdržljivi, nego i zdrava i sigurna.
  • Naši proizvodi nisu testirani na životinjama.
  • Golden Rose je tvrtka koja se brine o okolišu, jer sva ambalaža se može reciklirati.
BACK TO TOP