HD kolekcija – HD Foundation, HD Concealer

Predstavljamo van najnoviju HD kolekciju, iz koje je na našem tržištu dostupan HD tečni puder i HD korektor.

HD kolekciju karakteriše izuzetno lagana i prozračna formula, koja ove proizvode čini idealnima za tople ljetne dane. Inovativne čestice, koje sadržavaju ovi proizvodi, vrše difuziju svjetlosti i kreiraju tzv. “soft focus” efekat na koži.

Zahvaljujući SPF15 zaštitnom faktoru, HD proizvodi će štititi vašu kožu od štetnih uV zračenja, tokom cijelog dana.

HD Foundation

Ovaj tečni puder lagane kremaste teksture bez ulja pružit će vašoj koži zdrav i njegovan izgled, bez osjećaja težine. Dolazi u elegantnom i praktičnom pakiraanju u kombinaciji crne i zlatne boje.

Formula sadrži antioksidanse i vitamin E, koji njeguje i štiti kožu tokom cijelog dana. Prilikom nanošenja uočit ćete da jedan sloj vrši srednje prekrivanje, ravnomjerno, bez efekta razmazanosti, sa polumat finišom. Formula je odgovarajuća za sve tipove kože.

Dolazi u 16 nijansi, od porculan svijetle do tamnijih nijansi za toniranu kožu. Ne sadrži žute podtonove, te će izgledati prirodno i ukoliko se nanosi bez primera i koristi samostalno.

HD Concealer

HD kremasti korektor predstavlja novu generaciju korektora, kombinirajući specijalne čestice za difuziju svjetlosti, što je zajednička karakteristika svim proizvodima iz ove kolekcije, za kreiranje soft focus efekta.

Novost je i aplikator sa mikrovlaknima, koji predstavlja apsolutni hit u polju dekorativne kozmetike, omogućujući lagano i ravnomjerno nanošenje.

Istiskanje formule u aplikator se vrši jednostavnim pritiskanjem mehanizma, po principu tehničkih grafitnih olovaka. Svakim pritiskom se ispušta izuzetno mala količina formule u aplikator, zahvaljujući čemu ne dolazi do bespotrebnog rasipanja i omogućuje dugotrajno korištenje pakiranja.

Dolazi u 8 nijansi, te odgovara svim tipovima kože.

BACK TO TOP