fbpx

O nama


Golden Rose kozmetika je izdržljiva.zdrava.sigurna.

Erkul Cosmetics konstantno napreduje u području kozmetike još od 1983., kada je započela proizvodnja. Razvoj prate neprestana poboljšanja kvalitete, konkurentnosti cijena i odgovornosti u sektoru. Danas Erkul Cosmetics izvozi svoje proizvode u više od 86 zemalja nudeći široku paletu kozmetičkih proizvoda u sklopu Golden Rose, Classics, Miss Selene i Roxanne brendova.

Kontrola kvalitete

Kozmetički propisi su revidirani prema europskom zakonu “Law of Harmonization Code” od 23.05.2005. Erkul Cosmetics ispunjava sve obaveze prema novim propisima. Testovi kontrole kvalitete napravljeni su u našim laboratorijima od strane stručnog tima, modernom opremom i prema međunarodnim standardima.

Naši proizvodi testirani su u europskim laboratorijima, koji su ovlašteni za izdavanje certifikata. Testove su izvodili stručni timovi, a napravljeni su prema standardima koje je odobrila Colipa (The European Cosmetics Association).

Savjesno i odgovorno prema europskim kupcima, sve obveze prema “European Chemical Agency (ECHA)” ispunjene su uz posredovanje “Crod Cambrige” kao dio zakona “REACH Law”.

Golden Rose d.o.o
Stara cesta 37, Orešje,
Zagreb

Kontakt telefon: +385 99 310 0101


derm
notanimaltested
reciklaza