fbpx

Prajmeri

 • BB Cream Beauty Balm

  Hidratantna obojena krema za lice za trenutni savršen izgled i njegu kože. Zaštitni faktor 25 štiti kožu od štetnog UV zračenja i ovu kremu čini idealnom za korištenje tokom ljetnih mjeseci.

  Ovaj proizvod ima više nijansi. Za pregled kliknite na naziv proizvoda.

  59.99Kn
 • Make Up Primer Luminous Finish

  Primer sa svilenkastom i sedefastom teksturom koji prekriva pore i borice i daje blistavu završnicu šminkanju. Može se koristiti za lice i tijelo kao primer ili kao blagi highlighter.

  69.99Kn
 • Make Up Primer Mattifying & Pore Minimising

  Primer svilenkaste mekane formule koji umanjuje izgled pora i sitnih bora, te ostavlja bestežinsku matte završnicu za idealan make-up.

  69.99Kn
 • GR Liquid Glow Illuminator Tinted Prime&Highlighter

  Iluminirajuća podloga i highlighter u jednom, koji se može koristiti za lice i tijelo

  69.99Kn
 • Make-Up Fixing Spray

  Fiksator za šminku koji će vašu šminku održavati svježom cijeli dan, zahvaljujući formuli bez težine i lijepljenja. Brzo se suši u nevidljivi finiš i setira make-up bez isušivanja kože.

  41.99Kn
 • Prime & Prep Lipstick Base

  Omekšava i priprema usne za dugotrajnu šminku. Naglašava boju šminke za usne i povećava dugotrajnost. Lagana i prirodno obojena hidratantna baza za šminku za usne koja omekšava i priprema usne za dugotrajnu šminku za usne.

  24.99Kn
 • Lash Primer

  Podloga za maskaru čini da vaše trepavice izgledaju punije i duže, nanosi se prije maskare. Sadrži aktivne sastojke; Vitamin E, derivate proteina i Provitamina B5 (Pantenol) koji sadrži njegujuća svojstva, daje čvrstoću i fleksibilnost.

  24.99Kn
 • Eyeshadow Primer

  Ova lagana i jednostavna podloga povećava trajnost i intenzitet sjenila, omogućuje živ izgled boja i sprječava da se sjenilo prelama na kapcima. Lako se nanosi na kožu, ne vidi se kada se osuši i omogućava da sjenilo ostane satima kao da je tek naneseno.

  37.99Kn
 • CC Cream Color Correcting Primer – Yellow

  Korektivna krema žute nijanse neutrališe ljubičaste /plave nijanse i mjehuriće kože. Izglađuje tonus kože, ujednačuje i osvjetljava, eliminira mrlje na koži . Sadrži hiratantni kompleks i vitamin E, ne šteti vašoj koži. Sa zaštitnim faktorima 30 SPF, štiti vašu kožu od štetnih zraka sunca.

  53.99Kn
 • CC Cream Color Correcting Primer – Violet

  Korektivna krema ljubičaste nijanse, neutrališe žute nijanse na svijetlim dijelovima kože. Izgrađuje tonus kože,ujednačuje i osvjetljava, eliminira mrlje na koži. Sadrži hidratantni kompleks i vitamin E, ne šteti vašoj koži. sa zaštitnim faktorima 30 SPF, štiti vašu kožu od štetnih zraka sunca.

  53.99Kn
 • CC Cream Color Correcting Primer – Orange

  Korektivna krema narandžaste nijanse za besprijekornu šminku neutrališe žute nijanse na tamnim i polusvijetlim dijelovima kože. Izglađuje tonus kože ujednačuje i osvjetljava, eliminira mrlje na koži. Sadrži hidratantni kompleks i vitamin E, ne šteti vašoj koži. Sa zaštitnim faktorima 30 SPF, štiti vašu kožu od štetni zraka sunca.

  53.99Kn
 • CC Cream Color Correcting Primer – Green

  Korektivna krema zelene nijanse za besprijekornu šminku, koja neutrališe crvenilo na vašoj koži. Izglađuje tonus kože, ujednačuje i osvjetljava, eliminira mrlje na koži. Sadrži hidratantni kompleks i vitamin E, ne šteti vašoj koži. Sa zaštitnim faktorima 30 SPF, štiti vašu kožu od štetnih zraka sunca.

  53.99Kn